Company Day:

Company Day

            În vederea dezvoltării spiritului antreprenorial şi a pregătirii încă de pe băncile şcolii a viitorilor antreprenori, Junior Achievement România, în parteneriat cu MECTS şi EximBank, a iniţiat proiectul COMPANY DAY, proiect derulat în colaborare cu inspectoratele şcolare din Maramureş, Bucureşti, Dolj, Bihor şi Iaşi. Proiectul constă în organizarea unei întâlniri între peste 100 de profesori şi elevi din licee din Baia Mare şi consultanţi voluntari din mediul de afaceri care susţin programul de educaţie antreprenorială JA Compania şi Enterprise Without Borders.
            În Iaşi, evenimentul a fost găzduit, în data de 10 martie 2011, de Colegiul Naţional. În cadrul întâlnirii au fost prezentate oportunităţile oferite tinerilor prin derularea activităţilor din programele JA, echipele de elevi care au înfiinţat mini-companii JA şi-au expus ideile de afaceri, au fost prezentate exemple de bună practică din Europa (materiale video), iar consultanţii voluntari EximBank şi reprezentanţii JA au răspuns la întrebările tinerilor şi au oferit consultanţă pe marginea prezentărilor făcute de echipele de elevi.
            Scoala noastră a participat cu prezentările companiilor Bussiness solutions, Vitality şi Be creative sub îndrumarea profesorilor coordonatori: Zota Daniela şi Andriucă Ana Maria.
            La activitate au Participat în calitate de observatori 20 de elevi ai şcolii.