Get Adobe Flash player

Firma de exercitiu

an image

Grupul Şcolar Agricol "Mihail Kogălniceanu" din comuna Miroslava, judeţul Iaşi în parteneriat cu Directia Generala Raionala Învăţământ Tineret şi Sport Ungheni, (Republica Moldova) deruleaza proiectul "Exercise Firm – Alternative Model of Antrepreneur Education" în perioada 30 aprilie 2011 – 29 aprilie 2012. Scopul proiectului este de a dezvolta un model alternativ de învăţământ cu ajutorul firmei de exerciţiu în ambele sisteme de învăţământ din România şi Republica Moldova, model recunoscut de către toate instituţiile europene cu rol important în dezvoltarea educaţională şi socială a Uniunii Europene...

Citeste mai mult ...

Ce este firma de exercițiu?

FIRMA DE EXERCIŢIU reprezintă o metodă interactivă de învăţare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepţie modernă de integrare şi aplicare interdisciplinară a cunoştinţelor, o abordare a procesului de predare-învăţare care asigură condiţii pentru probarea şi aprofundarea practică a competenţelor dobândite de elevi în pregătirea profesională.


OBIECTIVUL GENERAL AL ÎNVĂŢĂRII PRIN FIRMA DE EXERCIŢIU ÎL REPREZINTĂ DEZVOLTAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL, prin:
• familiarizarea elevilor cu activităţile specifice unei firme reale
• simularea operaţiunilor şi proceselor economice specifice mediului real de afaceri
• perfecţionarea limbajului de afaceri
• dezvoltarea de competenţe şi atitudini necesare unui întreprinzător dinamic: creativitate, gândire critică, rezolvarea de probleme, luare de decizii, asumarea responsabilităţii, lucrul în echipă, iniţiativă, perseverenţă, auto-organizare şi auto-evaluare a resurselor individuale, flexibilitate.

O calatorie de o mie de mile incepe cu primul pas.”
- Lao Tzu


Citeste mai mult ...

an image

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

 

 

Proiect implementat de:

Grupul Şcolar Agricol "Mihail Kogălniceanu"

Str. M. Kogălniceanu, nr.38, Miroslava, judeţul Iaşi, 707305, România

Tel/fax: 0332 - 418842

 

Sunteti vizitatorul numarul:

Free Counter
Free Counter