Get Adobe Flash player

Activitati luna martie 2012:

 

Târgul Firmelor de Exerciţiu:

In data de 16 martie 2012 a fost organizat Târgul Firmelor de Exerciţiu. Acesta a fost realizat în scopul efectuării unui schimb de experienţă cu privire la organizarea unei firme de exerciţiu, pentru a creea o reţea între firmele de exerciţiu din România şi Republica Moldova, dar şi pentru a promova în comunitate metoda firmei de exerciţiu. Târgul a fost organizat la Grup Scolar Agricol "Mihail Kogalniceanu" Miroslava, eveniment la care au fost prezente un numar de 51 de firme. .

 

 

Ghidul firmelor de exerciţiu:

În luna martie a fost publicat ghidul firmelor de exerciţiu, ghid ce conţine un număr de 51 de firme. Materialul ofera informaţii despre datele de contact ale firmelor, domeniul de activitate si ofertele. De asemenea la finalul ghidului se gasesc toate documentele necesare infiinţării unei firme de exerciţiu. Ghidul va fi folosit în instituţiile educaţionale din România şi Republica Moldova cu scopul de a crea o retea intre firmele de exerciţiu şi a stimula schimbul de experienţă.

 

 

Ghidul metodelor de educaţie alternativă:

Materialul editat prezintă un număr de articole ale experţilor în educaţie de pe ambele maluri ale Prutului. În cuprinsul ghidului sunt prezentate metode de învăţare şi bune practici în domeniul educaţiei nonformale.

 

 

an image

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

 

 

Proiect implementat de:

Grupul Şcolar Agricol "Mihail Kogălniceanu"

Str. M. Kogălniceanu, nr.38, Miroslava, judeţul Iaşi, 707305, România

Tel/fax: 0332 - 418842