Get Adobe Flash player

Activitati luna iunie 2011:

 

Conferinţa de presă:

A avut loc in data de 23 iunie 2011, la Grupul Scolar Agricol "M. Kogalniceanu" Miroslava. În cadrul conferinţei au fost prezentate informatii cu privire la obiectivele proiectului, principalele activităţi, valoarea financiară a proiectului şi sursele de finantare a proiectului. La conferinţă au fost prezenţi reprezentanţi ai partenerilor din proiect, de pe ambele părţi ale graniţei, precum şi reprezentanţi din instituţiile guvernamentale şi non-guvernamentale. Comunitatea locala a fost reprezentata de domnul primar al comunei Miroslava: Dan Nita. De asemenea au fost prezenti reprezentanti ai mass-mediei, veniti cu scopul de a promova in cadrul comunitatii proiectul.

 

 

Identificarea elevilor din România şi Moldova care vor face parte din firma de exerciţiu:

La nivelul şcolilor implicate în proiect s-a realizat o selecţie a elevilor interesaţi să facă parte din acest program. Copiii au fost informaţi despre competenţele antreprenoriale şi ce atitudini şi aptitudini îşi pot dezvolta activând în cadrul acestui proiect. Au fi selectaţi 500 de copii care vor avea rolul de a dezvolta o firmă de exerciţiu romono-moldoveană împreună cu echipa din proiect.

 

 

 

an image

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

 

 

Proiect implementat de:

Grupul Şcolar Agricol "Mihail Kogălniceanu"

Str. M. Kogălniceanu, nr.38, Miroslava, judeţul Iaşi, 707305, România

Tel/fax: 0332 - 418842